#1 Hoppfulla Dokumentärer – Billions In Change

I den här fantastiskt inspirerade dokumentären får vi följa en miljardär som bestämt sig för att dedikera sitt liv för att bättra livet för andra. Det finns så mycket hopp på vår vackra planet, och dokumentärer som dessa får en att tro på en framtid som speglar allt annat än misär. Många är de människor som pratar om att bättre planeten och mänskligheten i stort – här har vi någon som gör det, tillsammans med andra människor.

Det pågår just nu ett skifte på jorden, fler och fler vaknar upp och inser att vi är hårstrån ifrån en total kollaps genom människans destruktiva leverne. Samtidigt är det kanske det som krävs, en riktigt jävla  chock för att inse situationen vi alla befinner oss i.

Jämfört med andra dokumentärer av liknande skepnad så är denna relativt positivt laddad, jämfört med den mycket omtalade ”Before the Flood” som målar upp en betydligt mer katastrofal (men korrekt & engagerande) bild. Personligen är det här en av mina favoriter eftersom det visar hur mycket det går att påverka och hur fler och fler människor på jorden strävar mot samma mål.

Hoppfulla dokumentärer är en serie-blogginlägg tänk att inspirera andra människor, genom dokumentärer som inspirerat än själv. Har du tips på dokumentärer får du gärna höra av dig, eller kommentera!


Stöd gärna bloggen via Patreon och följ mig på Facebook och Instagram
728 X 90

 

Du kanske också gillar

No Comments

Lämna en kommentar