Om Melman.se

Tanken med Melman.se är att bidra till inspiration för ett mer kärleksfullt, fridfullt och ekologiskt hållbart samhälle.


Sidan skapades av Linus Melman, en sorts kärleksaktivist som blev en journalist, som en vacker dag i skogen bestämde sig för att börja blogga genom det enkla med klyschiga konceptet:

”Be the change you wish to see in the world”

Min livsdröm är att tillsammans med andra resa runt världen, för att uppmärksamma all den kärlek, vishet och kunskap som finns att observera. Sen i ärlighetens namn vore det skönt att bli ”eremit” på äldre dar, upprätta en självförsörjande gård med vänner och leva ett liv jag ännu inte kan föreställa mig.

 


Vad strävar Melman.se efter?

  • Ett fritt samhälle Där alla har rätt att älska alla.  Där en har rätten att bestämma över sitt liv och sin kropp, förutsatt att man inte skadar andra
  • Ett medvetet samhälle – Där var och en tar ansvar över sitt egna liv, där vi tillsammans hjälps åt att bygga ett globalt samhälle där alla är välkomna, oavsett etnicitet eller global status.
  • Ett ekologiskt hållbart samhälle – Låt oss skapa en värld för människor och andra djur på jorden. Där förnybara resurser är drivkraften till utveckling.

Vill du få projektet att växa?

  • Ett alternativ är att donera via: Bitcoin, paypal eller Patreon
  • Ett annat är att hitta någon form av sammarbete
  • Ett tredje – Vad skulle det kunna vara?

Sidan drivs i idealistiskt syfte och har gjorts möjligt av: Blue Heart Project


All form av stöttning, inspirerande och så vidare uppskattas på ett obeskrivligt vis!

/Linus Melman

Kontakta Melman.se


Stöd gärna bloggen via Patreon och följ mig på Facebook och Instagram
728 X 90