Lucka 9: Lärdomar

I samband med det här projektet och alla de runtom kring har det blivit allt mer vad som är uppenbart i livet.  Nämligen ens inre- och yttre hälsa behöver komma före ens framtida mål,  för om man inte har dessa två saker  i åtanke kommer man aldrig nå dit ändå. 

Varje gång jag börjar skriva kör jag fullt ös utan någon större struktur och det resulterar hela tiden i samma sak,  att ångan tar slut.  Nu är så inte fallet trots att jag producerat fler inlägg på raken än aldrig förr.  Sedan att de inte är de mest välskrivna har lite med saken att göra i min värld.  Att skriva på internet känns bitvis otroligt jobbigt,  nog för att det har ett högre syfte som kommer presenteras med tiden.  Men ibland kan man önska att man valde ett tystare spår.

Semester  har min själ skrikit efter i månader och det var själva tanken med att komma hit till Thailand. Gå offline från nätet så gott det går och bara satsa på mig själv ett tag.  Sedan fick jag den briljanta Idéen att posta ett inlägg i dagen fram tills jul.  Men varför,  vem försöker jag bevisa någonting som för?  Mig själv naturligtvis,  mästaren på att sätta upp onödiga krav på sig själv.

Men så var det ju det här med lärdomar,  efter alla år av utmattningar,  pusha sina gränser (vilket i högsta grad sker dagligen numera) så har även perspektivet på vad det innebär att vara snäll mot sig själv.  Det handlar verkligen att vara just det,  att respektera ena mående och nuvarande situation.

Därför  kommer jag satsa på att landa här borta.  För att i lugn och ro reflektera över allt det som hänt i ens egna liv,  samt det som sker runt om i världen.  Min ambition har aldrig varit att bli bloggare,  utan en författare och konstnär som bor i en liten stuga,  för att sedan åka in till storstaden och dansa om helgerna. Eller åka på äventyr åker och  när livet blir lite för stilla.

God Jul gott nytt år

Vi hörs när vi hörs och syns när vi syns

Oändlig kärlek

 

Stöd gärna bloggen via Patreon eller följ mig på Facebook och Instagram

 


Stöd gärna bloggen via Patreon och följ mig på Facebook och Instagram
728 X 90

 

Du kanske också gillar

No Comments

Lämna en kommentar