Jag slutar blogga…igen

När jag startade den här bloggen för många år sedan så var situationen annorlunda jämfört med nu.

var jag utbränd, deprimerad och med en trasig kropp. CBD-olja(Hampaolja) hade precis börjat dyka upp på nätet och jag hade privilegiet att få tillgång till kosttillskottet. Det gav mig energi. Inre balans och jag kände hur mina slitna organ började läka sig. Jag började blogga om hur det var att använda cbdolja då jag tänkte att någon behövde göra det.

Det blev för jobbigt i längden och jag fick en stresskollaps igen. De kommande åren pendlade jag mellan utbrändhet, sjukskrivningar och kränkningar inom vården. Det kändes som att det aldrig skulle bli bättre…men med åren så gjordes framsteg.

Jag genomförde två utbildningar, reste och började allt mer fokusera följa mina drömmar. Samtidigt som universums käftsmällar fortsätte golva mig.

Idag jobbar jag med hampa, en dröm jag haft sedan jag var liten och håller nu på med ett projekt vars syfte är att gynna mänskligheten och planeten.

Mitt problem med bloggandet har alltid varit att jag inte direkt vill synas, eller pusha ut material vilket är det som krävs om man ska skapa någon sorts framtid på bloggandet. Det känns inte roligt längre och tar för mycket inre energi. Samtidigt som andra projekt lockar mer där man kan göra saker kollektivt.

Massa kärlek 💚✌️


Stöd gärna bloggen via Patreon och följ mig på Facebook och Instagram
728 X 90

 

Du kanske också gillar

No Comments

Lämna en kommentar