Dansa dig fri

Vad handlar livet egentligen om, vad vill du det ska handla om? För min egna del är det att sprida kärlek och känna sig älskad i kollektiva sammanhang. 

När musiken pulserar ut över publikhavet, strobbarna blixtrar och röken täcker lokalen. Då sluter jag mina ögon, andas djupt och lugnt för att sedan svepas med i musiken. Sakta men säkert så börjar kroppen röra sig i de mest fantastiska rörelserna, känslan av att vara en del av allt.

För 7 år sedan dansade jag för första gången på Emmabodafestivalen, när jag senare kom hem och satte på musik i vardagsrummet kunde kroppen inte stå stilla, ögonen började tåras. Känslan av att äntligen få möjlighet att släppa sina hinder om en bara i sin ensamhet.

Så var det en gång en gång: Förutsättningarna var perfekta, sällan har en dansat så mycket och med sådan glädje. Att fullständigt explodera på dansgolvet, för att sedan sjunka tillbaka i bakgrunden.

Dansen är ett sätt att kommunicera med en själv och andra, ta sig över hinder och slutligen sprida massor av kärlek om inte förstnämnt sprida kärlek.

Familj <3


Stöd gärna bloggen via Patreon och följ mig på Facebook och Instagram
728 X 90

 

Du kanske också gillar

No Comments

Lämna en kommentar