Bidra/Gästposta

Tanken med melman.se är att bidra till till ett mer frisinnat och hållbart samhälle, som drivs utav ekologiska och empatiska principer. Vi har alla olika förutsättningar och förmågor, genom att vi hjälps åt, kan vi påverka i allt större grad.

Jag hoppas att vi tillsammans kan skapa något riktigt fett. Dvs. någon form av organisation/stiftelse som omfamna en ekologisk hållbart framtid för det mänskliga släktet. 

/Melman


Skribenter,bloggare, krönikörer och allt där emellan

Har du något du vill utrycka, skapa medvetenhet om viktiga ämnen eller helt enklet bara skriva något kulturellt storslaget eller från hjärtat? Då går det bra att skicka ett mail till [email protected] med materialet/frågor.

Media-skapare

Bilder, videos och allt sånt där. Skapar du grejer du tror skulle passa in? Hör av dig så creddar vi varandra. #creddiversum. Ibland har små handlingar stora planer.

Donationer

Sidan drivs ur någorlunda ideellt syfte, genom att donera ökar du möjligheterna för att driva igenom positiva förändringar som Melman.se kämpar för. Gåvor kan komma i form av pengar eller av annan natur. Har du en annorlunda form av donation skicka då ett mail till [email protected]


Just nu är melman.se i behov av det som står skrivet ovan – samtidigt är ju det mesta intressant här i världen. Skicka mail till [email protected] eller använd kontaktformuläret.