Lucka 8: Två filmer om en ljusare framtid

Det kan vara lätt att känna sig nere och rädd i dessa tider,  när media bombar en med rädslor,  miljön kryper på sina sista steg runt om i världen.  Men samtidigt finns det ett sådant jävla hopp.  Nedan är två dokumentärer som visar vad mänskligheten är kapabel till 

Four Horsemen

Filmen handlar om en miljardär som bestämmer sig för att dedikera sin affärsverksamhet till att förändra världen till det positiva. Tillsammans med dennes medarbetare presenteras den ena fantastiska uppfinningen efter dem andre. Otroligt inspirerande

THRIVE: What on Earth will it take?

“THRIVE is an unconventional documentary that lifts the veil on what’s “really” going on in our world by following the money upstream – uncovering the global consolidation of power in nearly every aspect of our lives.

Weaving together breakthroughs in science, consciousness and activism, THRIVE offers real solutions, empowering us with unprecedented and bold strategies for reclaiming our lives and our future.”

 

Har ni egna tips på schysta dokumentärer?  Tipsa gärna nedanför <3 

Lämna en kommentar