Julkalender: Lucka nr 5 – ny blogg!

Hej hej!

Mycket har hänt sen sist.  Dels har jag varit hemma i Sverige en stund för att träffa goda vänner och skapa gnistor.  Numera är jag i Thailand för att reflektera och skapa material.  Mellanmannen.com skiljer sig lite från Melman.se  –  det här är min personliga blogg medan den sistnämnda inväntar resurser i form av människor och kunskap för att ta projektet vidare.  Så det är lagt på is.

Här kommer alla möjliga ting existera med syftet att normalisera,  inspirera och engagera. Ni kommer få ta del av ens resa genom livet och även påverka dess gång  (mer o det i ett annat spännande inlägg)

2017 kommer vara ett otroligt händelserikt år –  låt oss se till att det blir kärleken och frihetens år. En kan inte blunda för rädsla men en kan välja att använda det som drivkraft för att skapa positiv förändring.

 

 

Lämna en kommentar