Den sociala revolutionen

Överallt i världen vaknar människor upp, aldrig tidigare har förändringar skett så snabbt. En värld styrd av kärlek och frihet. Med hjälp av internet förenas mänskligheten. Den blixtsnabba sättet att kommunicera över jorden suddar ut gränserna för vad som är möjligt.

Precis som Melman.se intiativ till att förmedla en vision om en bättre värld så gör tusentals det världen över. Nedan är några videos för att skänka perspektiv om den värld vi närmar oss. En värld som drastiskt skiljer sig från den värld som blir presenterad i media. Allting är naturligtvis inte guld & gröna skogar, men det är en värld som är värd att kämpa för <3

Vad innebär det egentligen att vara människa? Det är vad denna video tar upp.

Säga vad man vill om denna herre, men det han förespråkar i denna video är det ju inge fel på. Fred, kärlek, tolerans och samhörighet.

 

“We need to see politics as the implementation of spiritual principels: unity, togetherness and tollerence There is going to be a revolution, its totally gonne happen. I don’t have a flicker of doubt, this is the end. This is time to wake up”

Slutligen postar jag denna, över 15  miljoner view. Denna video summerar allt som är fel med jorden och gör dig medveten om maktstrukturerna i världen, så att vi tillsammans kan förändra den.

 

Efter du sett dessa videos hoppas jag att du vill sträva mot en bättre värld, tillsammans med Melman.se och hela mänskligheten. Vi kan förändra, och för varje människa som vaknar upp går vi ett steg närmare. Det är läskigt i början, men vi är många och fortsätter att öka. Låt oss skapa en ny jord 🙂

Lämna en kommentar